Startskuddet for Rogfast-realiseringen gikk torsdag 7. mars. Haugesunds Avis dekket feiringen av milepælen, hvor Hege Haukland Liadal (Ap) overrakte gratulasjonskake til Haugesundregionens Næringsforening. Å ta del i den potensielt enorme veksten det nye samferdelsmønsteret vil skape, er nå første prioritet. 

– Nå må vi lage en strategi for å få fram og gjøre kjent det regionen vår har å by på. Samtididig må vi drive et godt arbeid internt for å rigge regionen for det som kommer. Vi må ikke tro at alt skjer av seg selv. Det er spesielt viktig at kommunene er samkjørte, og sikrer tilstrekkelig arealer for både næring og bolig, uttalte Egil Severeide til Haugesunds Avis.

Fantastisk nyhet for næringslivet
– Dette er en historisk mulighet for Rogaland til å framstå som en samlet region. Forutsetningen for næringsparken var i første omgang T-forbindelsen. Gjennom Rogfast-lovnaden har vi fått bekreftet milepæl nummer to med tanke på at parken skal bli vellykket i framtiden, sa administrerende direktør i Haugaland Næringspark AS, Gunnar Stakkestad, til Haugesunds Avis. 

– Dette er en fantastisk nyhet for næringslivet på hele Vestlandet, uttalte administrerende direktør Harald Minge i Stavangerregionen Næringsforening da avgjørelsen ble kjent. 

LES HELE SAKEN I HAUGESUNDS AVIS (OBS: Saken krever innlogging som abonnent)

LES FLERE SAKER OM HAUGALAND NÆRINGSPARK