Nyheter om Haugaland Næringspark – 2018

 

Ny asfaltfabrikk

Velde etablerer seg med ny asfaltfabrikk i Gismarvik Havn i Haugaland Næringspark.

 

Susort Eiendom AS

Susort Eiendom v/Kenneth Susort har kjøpt et areal på ca 2500m2 i Haugaland Næringspark AS.
Kenneth Susort driver som Byggmester innen byggfag.
HNP ønsker Kenneth Susort velkommen til Gismarvik.

 


Nyheter om Haugaland Næringspark – 2015
 

Gullsild 2014 for beste radioreklame

VINNER AV GULLSILD 2014 – JURIENS BEGRUNNELSE:
Radioreklame: «Smart manus, bra bruk av humor. Herlig at de jamfører med norsk sokkel – skaper oppmerksomhet til noen som tør å tenke litt stort!»

 

DeepWell til Gismarvik

DeepWell har kjøpt tomt i Haugaland næringspark og planlegger flytting fra Husøy. 

 

Birkeland maskinentrepenør utvider tomten i Haugaland Næringspark

For litt over ett år siden ble det klart at Birkeland etablerer seg i Haugaland Næringspark på Gismarvik. Nå har maskinentreprenøren bestemt seg for å utvide sin tomt i næringsparken med hele 7 dekar.

 

Tysvær kommune er i gang med nytt renseanlegg i HNP

Renseanlegget skal dekke behovet for store deler av Tysvær Kommune, samt behovet i Haugaland Næringspark.

 

Gismarvik Havn - En partner i RogAlliansen

I Rogaland er det igangsatt et prosjekt som har som formål å få til et utstrakt samarbeid mellom fem havner og en næringspark i regionen. Det er initiert på bakgrunn av anbefalinger fra Nasjonal Transportplan (NTP) og Nasjonal Havnestrategi.

 

Nye 300 tonns pullerter på plass

Gismarvik Havn kan nå tilby forbedret fortøyningskapasitet.

 

Nyheter om Haugaland Næringspark – 2014
 

Saga Bygg AS etablerer seg på Gismarvik

Saga Bygg AS ønsker å komme i gang med etablering på Gismarvik allerede i oktober. (Publisert 10.09.2014).

GMC satser på Gismarvik

Industrikonsernet GMC i Stavanger signerte torsdag en intensjonsavtale med Haugaland Næringspark som begge parter mener vil få stor betydning (Haugesunds Avis, 12.06.2014)

GMC satser i Gismarvik Havn
Industrikonsernet GMC i Stavanger har inngått intensjonsavtale med Haugaland Næringspark om å etablere seg på offshorebasen i Gismarvik, like sør for Haugesund. (Publisert 12.06.2014)

Ramirent - nytt modullager på Gismarvik
Ramirent etablerer seg nå med et modullager i næringsparken på Gismarvik. Herfra ser en for seg å dekke store deler av Sør-Vestlandet. (Publisert 02.06.2014) 

Birkeland Maskinentreprenør AS etablerer seg på Gismarvik
Vi ønsker Birkeland Maskinentreprenør velkommen til næringsparken på Gismarvik! (Publisert: 05.05.2014)

Nyheter om Haugaland Næringspark  2013

Ja til Gismarvik vindkraftverk
NVE sa ja til Gismarvik vindkraftverk. Det kan bli landets første vindmøller i et industriområde. (Publisert 01.10.2013)

Ølen Betong i gang
Flere lokale medier dekket åpningen av Ølen Betong sin nye fabrikk i næringsparken på Gismarvik. Her er vårt sammendrag av begivenheten. (Publisert 08.09.2013)

Her kan det bli bygd for 5,5 milliarder 
Interessen for etablering i Haugaland Næringspark øker. Les hva Haugesunds Avis skriver om at det kan komme en ny stor petrokjemisk fabrikk i Tysvær kommune. (Publisert 26.08.2013)

Rogfast - fantastisk for Vestlandet
Regjeringen vil i Nasjonal Transportplan (NTP) gå inn for å realisere Rogfast med byggestart i 2015 og går samtidig inn for ferjefri E39 fra Kristiansand til Trondheim i løpet av 20 år. Alliansebygging blir nå sentralt for både sør og nord for Boknafjorden. (Publisert 08.03.2013)

Ny offshorebase på Vestlandet 
Sammen med Asco, verdens ledende logistikkspesialist innen olje og gass,  planlegges nå etablering av ny offshore-base på Gismarvik i Haugaland Næringspark med sikte på å betjene operatørselskapene på de nye feltene i Nordsjøen. (Dagens Næringsliv, annonsebilag 2013)

Nyheter om Haugaland Næringspark  2012

Gismarvik: Gode signaler fra offshoremiljøet i Stavanger
- Vi er veldig fornøyde. Responsen har vært oppløftende etter at vi lanserte Haugaland Næringspark også som en offshorebase. Det har vært ekstra hyggelig med så mange gode signaler fra offshoremiljøet i Stavanger-regionen, sa adm. direktør Gunnar Stakkestad til Karmsund få timer før årets ONS-begivenhet i Stavanger ble avsluttet sist fredag. (Karmsund, 05.09.2012)

Rogaland vil kapre offshorehavn fra bergensere 
Med utbyggingen av Gismarvik havn skal Asco og Haugaland Næringspark sikre at aktiviteten som følger med utbyggingen av de nye oljefeltene i Nordsjøen havner i Rogaland. (Stavanger Aftenblad, 07.08.2012)

Slik blir Haugaland Næringspark 
Haugaland Næringspark på Gismarvik står klar for innflytting. ASCO - logistikkfirmaet fra Tananger som er beskrevet som «olje- og gassindustriens varehus», har allerede sikret seg avtale som operatør på ISPS-kaien. (Haugesunds Avis, 22.03.2012)

Rørprosjekt-avtale med Asco AS
Avtale om mellomlagring av olje- og gassrør til Gudrun-feltet er underskrevet. (HNP, 08.03.12, 2012)

Første fase av kaiutbyggingen fullført
Haugaland Næringspark startet bygging av kai ved Gismarvik Havn i august 2010, og kaien er nå under ferdigstilling. (HNP, 02.01.2012) 

Nyheter om Haugaland Næringspark  2011

Haugaland Næringspark – Stavangers nye industriområde 
Med Rogfast vil et av Norges største industriområder kun ligge 45 minutter unna Stavanger sentrum, skriver Rosenkilden. (Haugaland Vekst/Rosenkilden, 24.11.2011)

Nyheter om Haugaland Næringspark 2008-2011

Nå løsner det på Gismarvik 
Saken er biff. I går kom gjennomslaget som industriutviklerne i Haugaland næringspark på Gismarvik har jobbet hardt for – de første kontraktene om etablering ble undertegnet. (Haugesunds Avis, 19.06.2008)